Lintjes eindelijk uitgereikt aan gedecoreerden

AMSTELVEEN – Twaalf Amstelveners kregen op 24 april van burgemeester Tjapko Poppens via videobellen het bericht dat zij koninklijk waren onderscheiden. Vanwege de coronamaatregelen kon de jaarlijkse, feestelijke bijeenkomst in het raadhuis niet doorgaan. Het lintje ontvingen zij dus nog niet. Dat gebeurde op vrijdag 3 juli. In het hele land kregen decorandi die dag alsnog hun lintje aangereikt door de burgemeester. Burgemeester Tjapko Poppens ontving alle gedecoreerden na elkaar op het raadhuis. Een andere opzet dan andere jaren, maar toch een feestelijk moment.

Bij de lintjesregen op 24 april 2020 ontvingen de volgende Amstelveners een koninklijke onderscheiding:

De heer R.H.J. Brouwer, Ronald
Mevrouw E. Caransa-de Hond, Lies
Mevrouw A.G.M. van Dijk-Meijer, Annie
Mevrouw A.G.M. Holla-Fontijn, Moppie
De heer D.A. Hollander, Dick
De heer H.B. Luijken, Henk
De heer A. te Meij, Anton
Mevrouw M.D.M. van Munster, Maureen
De heer A.W.M. van Oijen, Fred
De heer R.C.H. van Toledo, René
De heer G. Wilhelmus, Gerrit
Mevrouw C.J.M. Wisse-Van Akkeren, Cor