Mad Science Zomerkamp: explore and experiment!

AMSTELVEEN – De ‘EUREKA’ kampdagen vinden plaats in de week 13-16 juli en 10-13 augustus in Bibliotheek Stadsplein. De weken staan in het teken van uitvindingen en wat je nodig hebt om uitvinder te worden. Kinderen leren hoe ze kunnen overleven op een onbewoond eiland door samen voedsel en water te zoeken, schuilplaatsen te bouwen en bruggen aan te leggen. Daarnaast staat er een dag in het teken van de uitvinders Bell, Edison en Tesla, en vooral over hoe ze elkaar regelmatig in de haren vlogen over de elektrische uitvindingen van hun tijd.

Praktische informatie:
• week 29 (13-16 juli) en week 33 (10-13 aug)
• Van 9:00 tot 16:00 uur
• Vier dagen met een eigen thema
• Voor kinderen van 7 t/m 11 jaar
• Inclusief labjas & keycord
• Inclusief experimentjes voor thuis
• Bekijk de website voor meer info

Je  kunt je nog inschrijven voor een week vol activiteiten, ontspanning en experimenten. De week van 13-16 juli zit vol, je wordt op een wachtlijst geplaatst. Voor de week van 10-13 augustus is er nog wel plaats.

Let wel: i.v.m. de Coronacrisis is de doorgang van de kampen nog onder voorbehoud. Uiterlijk twee weken voor de start van het kamp hoort u of het kamp door gaat.