P60 Quarantaine Sessies met live publiek: Lief Dagboek

AMSTELVEEN – P60 Local the Night is gecanceld en ook de Popprijs van Amstelland is afgelast. Daarom biedt de poptempel lokaal talent het podium via de P60 Quarantaine Sessies- Livestream. Zaterdag om 16:00 speelt – Popprijs van Amstelland winnaar van vorig jaar – Lief Dagboek een set op de P60 Facebook-pagina. Dus gewoon vanaf je bank genieten van hun industriële rock. Voor deze editie zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar om bij de opnames aanwezig te zijn.

Lief Dagboek is wat er gebeurt als je 10 jaar lang bebop speelt, daarna singer-songwriter wordt, vervolgens in een existentiële crisis (en de spoken word scene) terechtkomt en uiteindelijk op een dronken avond je muzikale zielsverwant vindt. Lief Dagboek is geïnspireerd door Johnny van Doorn, Nine Inch Nails en De Staat. Verwacht – naar eigen zeggen – iets onprettigs.

Meer informatie: P60