Sportief Chinees leren tijdens de Summer School van The Mandarin Club

AMSTELVEEN – Chinees leren in combinatie met een sportief dagprogramma en plezier. Een nieuw initiatief waar kinderen van 6-14 jaar in een 5-daagse cursus onder andere Mandarijn-Chinees kunnen leren in combinatie met het beoefenen van sporten zoals voetbal, golf en tennis. Met als belangrijkste doel, plezier voor de kinderen. The Mandarin Club organiseert deze Summer School van 27-31 juli in Amstelveen.

Door de vele thuiswerkende ouders gedurende de coronacrisis is het initiatief ontstaan om een Summer School te organiseren waar educatie, sport en plezier samenkomen.
Stan (24), Joshua (34) en Todd (28) kwamen op het idee om dit te organiseren. De laatste genoemde is overigens niet vreemd met de Chinees-Mandarijns taal. Op zijn 22e vertrok hij naar China waar hij een succesvolle voetbalschool opzette en daardoor ook de Chinees-Mandarijnse taal onder de knie heeft.

De kinderen zullen gemiddeld 2,5 uur per dag les krijgen van professionele taaldocenten. De voertalen zullen een mix zijn tussen Chinees-Mandarijns, Engels en Nederlands.
Gezond en fit blijven is erg belangrijk, om die reden wordt iedere dag afgesloten met een variërende sportactiviteit.

Naast het educatieve aspect staat ook het sociale karakter centraal tijdens deze Summer School. Kinderen gaan spelenderwijs een taal leren, maar zij zullen ook nieuwe vriendschappen op doen.

De eerste Summer School van The Mandarin Club start van 27-31 juli (09:00 tot 17:00 uur) bij Sportvereniging SV RAP.
Meer informatie of direct inschrijven? Neem contact op via: info@themandarinclub.nl of bekijk de social media van The Mandarin Club.