Toch festival in Amsterdamse Bos: Boslab Theaterfestival

AMSTELVEEN – Het Boslab Theaterfestival gaat door en presenteert deze zomer weer een mix aan producties, aangepaste reprises en gastvoorstellingen van de nieuwe generatie (theater)makers. Boslab Theaterfestival vindt plaats vanaf dinsdag 21 juli t/m zaterdag 1 augustus m.u.v. zondag 26 en maandag 27 juli.

Avond-aan-avond mag het publiek mee op een verrassende boswandeling in de avondschemer. Langs de rafelranden van het grote toneel, aan de paden en tussen de bomen vindt het festival plaats. Laat je door ons meevoeren door het bos, op weg naar een van de vele mooie, romantische of ruige locaties waar wordt gespeeld. Juist tussen de bosjes verscholen, op een open veld, op een wandelpad of zelfs op de grote vijver, worden de dromen van een nieuwe generatie verbeeld.

Boslab Theaterfestival heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot broedplaats voor jonge makers en een sfeervol publieksfestival midden in het Amsterdamse Bos. Kom LIVE genieten van heel uiteenlopende voorstellingen van jonge makers. De avond begint op het terras op het grote podium. Vandaar nemen wordt je meegenomen op een van de vijf routes door het bos langs diverse voorstellingen.

Meer informatie over routes, voorstellingen en tickets: Bostheater