Vier Noord-Hollandse tennissers naar kwartfinale op NK in Amstelveen

AMSTELVEEN – Er wordt weer op wedstrijdniveau getennist in Nederland. Op het Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen staat deze week het NK op het programma. Vier Noord-Hollanders hebben zich geplaatst voor de kwartfinales.

Tallon Griekspoor (foto) rekende woensdag af met Marc Dijkhuizen. De Nieuw-Venneper won met 6-4 en 6-2. In de kwartfinale treft hij Venhuizenaar Gijs Brouwer. De Noord-Hollander rekende in de eerste ronde af met Ryan Nijboer: 6-3 6-4.

Ook Hoofddorper Jesper de Jong en Sem Verbeek uit Amsterdam zitten bij de laatste acht. De Jong wacht donderdag een zware kluif. Zijn tegenstander is de als eerste geplaatste Robin Haase. Verbeek neemt het op tegen Tim van Rijthoven.

Dit is een artikel van onze partner NH Nieuws.

Foto: Koen Suyk ANP