Afscheidsvoorstelling Enge Buren opent theaterseizoen Griffioen

AMSTELVEEN – Cultuurcentrum Griffioen start het nieuwe theaterseizoen met een bijzondere voorstelling van Enge Buren. Na 2.893 optredens begint de cabaretgroep aan de allerlaatste theatertour, daarna is het voorgoed BASTA! Uit het immense repertoire van dit unieke trio is een geheel nieuw programma samengesteld. De voorstelling BASTA! wordt op vrijdag 28 augustus twee keer gespeeld.

Meer dan 25 jaar hilarische, maffe, gekke, absurdistische, gevoelige, kritische liedjes en acts levert een schat aan materiaal op om uit te putten. De grootste hits ‘mogen’ worden meegezongen, maar ook kleine subtiele liedjes komen aan bod. De een origineel, de ander opgepoetst en aan deze tijd aangepast en ook nieuw werk zal niet worden geschuwd. Het publiek bepaalt mede de avond en dus zal geen show hetzelfde zijn. De afscheidstournee vol anekdotes, onthullingen en verhalen over ruim 25 jaar succesvol toeren langs allerlei theaters, podia, festivals en feesten, is slechts één seizoen te zien en daarmee BASTA!

Vrijdag 28 augustus, aanvang om 19.15 en 21.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen