Classic rock en jazz bij P60 op Afstand: The Unemployed en Ophelia

AMSTELVEEN – Alweer de vijfde editie van P60 Op Afstand vindt plaats op donderdag 3 september. Tijdens deze avond treden er twee heel diverse lokale bands op, namelijk The Unemployed en Ophelia.

The Unemployed is een classic rock band afkomstig uit Amsterdam en is geïnspireerd door artiesten als Peter Frampton, The Black Crows en Pearl Jam. Ze hebben net hun nieuwe single ‘Lost’ uitgebracht die onder andere op Spotify is te beluisteren.

Ophelia is een band bestaande uit vijf leden die een fusie van Jazz en NeoSoul naar het publiek brengen. Hun muziek bevat invloeden van Prince, Hiatus Kaiyote en Jacco Pastorius en zorgt voor een dromerige vibe met instrumentale stukken en meerstemmigheid.

Donderdag 3 september, zaal open 20.00 uur, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: P60