Dagbesteding Groenelaan kan extra hulp gebruiken

AMSTELVEEN – Goed nieuws is geen nieuws hoor je vaker, zeker in deze corona-tijd lijkt dat te kloppen. Er is immers weinig aandacht voor de mooie initiatieven welke juist nu zijn ontstaan. Ook bij de Dagbesteding Groenelaan in Amstelveen is deze positieve energie aanwezig. Het is hen niet alleen gelukt om een ontmoetingsplek voor de kwetsbare senioren te realiseren, maar ook om anderen hiervoor interesseren. Extra hulp is echter altijd welkom.

Zo zijn er afgelopen periode buiten verschillende “senioren hangplekken” ontstaan. En is er met veel energie en creativiteit gewerkt aan een programma binnen op de locatie aan De Helpende Hand 9 in Amstelveen. Maar zelfs met veel enthousiasme zijn niet alle ideeën te realiseren in acht nemend de goed uitgewerkte Covid 19 protocollen. Hiervoor is hulp nodig van meer betrokken mensen.

Wellicht bent u iemand of kent u iemand die een dagdeel/ tijd wil en kan vrij maken om samen met de bezoekers (nog) meer uit hun dagbesteding te halen? Denk aan vrijwilligerswerk als wandelen, creatieve activiteiten, koken of gespreksgroep. U bent van harte welkom mee te denken met het team en de bezoekers. Interesse of meer weten neem dan contact op, tel. 020 4266631 (tussen 9.00- 11.00 uur) of email dagbestedinggroenelaan@amstelring.nl