Eerste buurtpicknick Elsrijk groot succes

 Vier dagen na de aankondiging moest de aanmelding al worden gesloten. Zoveel animo was er om deel te nemen aan de buurtpicknick.
Maar liefst 40 personen, waarvan de jongste 3 jaar oud en de oudste 80+, zijn gistermiddag neergestreken op het grasveld naast het Openluchttheater om daar gezamenlijk te genieten van een heerlijke picknick-lunch.

Bertie Schouten en Marion Timmers van de Buurtbistro hebben deze gezellige buurtpicknick samen met de wijkcoach Sacha de Ruiter georganiseerd. De dames van de buurtbistro hebben er een echt feestje van gemaakt. Van salade tot vers bereide wraps en natuurlijk mocht een flesje water met dit warme weer niet ontbreken.

Eén gezin had cake gebakken en heeft dit uitgedeeld, om op die manier kennis te maken met mensen in de wijk. Tijdens de picknick zijn nieuwe contacten gelegd, zijn nieuwe ideeën ontstaan en hebben mensen in de buurt elkaar leren kennen. Voor het Stadsdorp Elsrijk is dit een goed initiatief dat de sociale samenhang in de wijk stimuleert.

Het enthousiasme over de Buurtpicknick is groot. De dames van de Buurtbistro denken na over een volgende buurtpicknick. Hou daarom facebook, instagram en twitter in de gaten.

Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten binnen de wijk Elsrijk, dan kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Mail naar info@stadsdorpelsrijk.nl met als onderwerp Nieuwsbrief!

Heeft u zelf een leuk idee of initiatief, neem dan contact op met de wijkcoach Sacha de Ruiter sacha@stadsdorpelsrijk.nl – 06-40041272.