Ernst Jansz en band spelen in Openluchttheater Elsrijk

AMSTELVEEN – Schouwburg Amstelveen opent het nieuwe seizoen op locatie met het festival Het Dak Eraf in Openluchttheater Elsrijk. Een zomerse festivalweek vol muziek, cabaret, toneel en jeugdtheater. Op donderdag 2 september om 20.00 uur staan Ernst Jansz en band op het podium met de voorstelling De Neerkant.

Ruim vijftig jaar geleden gaf Ernst Jansz, oprichter van Doe Maar en voormalig tieneridool, zijn eerste optreden met de inmiddels legendarische formatie CCC Inc.

In deze voorstelling leest de bandleider, zanger en componist voor uit zijn nieuwe boek De Neerkant en speelt hij liedjes van de gelijknamige cd. Het boek beschrijft ‘zijn’ jaren zeventig en tachtig: van de hippiecommune in het Brabantse Neerkant tot de oprichting en de eerste jaren van Doe Maar. Naast seks, drugs & rock ‘n’ roll doet hij de idealistische hippietijd herleven. Jansz wordt tijdens deze show bijgestaan door drie muzikanten.

Locatie: Openluchttheater Elsrijk: De Ruwwiellaan 20, 1181 PS Amstelveen. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen.