Gewonde bij ernstig ongeval N201 kruising Legmeerdijk Aalsmeer

AALSMEER – Op de N201 ter hoogte van de Legmeerdijk in Aalsmeer is in de nacht van vrijdag op zaterdag een auto op zijn kant achter de vangrail beland. Het ongeval vond plaats omstreeks half twee in de nacht. Politie, meerdere ambulances, een traumateam en de brandweer kwamen ter plaatse. Een persoon is door de brandweer uit het voertuig bevrijd. Het slachtoffer is met spoed met onbekend letsel naar een ziekenhuis vervoerd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De N201 richting Uithoorn is afgesloten wegens het ongeval.

Ongeveer een week geleden, zondag 16 augustus, ging het ook al mis op deze kruising. Bij een aanrijding is toen een auto op zijn dak terecht gekomen.

Foto’s: VTF – Vivian Tusveld