Hans Dulfer speelt corona-proof shows in P60

AMSTELVEEN – Saxofonist Hans Dulfer speelt op vrijdag 4 september alsnog zijn show in poppodium P60. Nederlands bekendste saxofonist speelt op deze avond twee sets. Dit alles in een Corona-proof setting met slechts 60 zitplaatsen per show.

Corona-proof setting
Poppodium P60 heeft verschillende maatregelen getroffen om haar shows in een zo’n veilig mogelijk omgeving en volgens de maatregelen van de overheid plaats te laten vinden. Zo vindt er onder andere een triage-gesprek plaats bij binnenkomst, worden bezoekers geplaceerd op een van de zitplaatsen in de zaal en worden drankjes geserveerd. Alles over het bezoek aan P60 is hier te lezen: https://www.p60.nl/jouw-bezoek

Hans Dulfer
Dulfer (Amsterdam, 1940) is jazzmuzikant in hart en nieren. In zijn lange carrière mocht hij het podium delen met Nederlands grootste muzikanten. Denk hierbij aan namen als Jan Akkerman en Herman Brood. Daarnaast heeft Dulfer zich met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties (Perikels, Reflud, Big Boy) opgewerkt tot de bekendste saxofonist van Nederland.

Zaterdag 4 september – Tickets vanaf €17.50 – Voor beide shows zijn nog een klein aantal tickets beschikbaar.
Info & Tickets:
Set I (aanvang 19:45 uur) : https://www.p60.nl/04-09-2020/hans-dulfer-set-i
Set II ( aanvang 22:00 uur): https://www.p60.nl/04-09-2020/hans-dulfer-set-ii