Hardstyle set: Dr. Rude’s Sitdown Concert in P60

AMSTELVEEN – How could it be wrong. Natuurlijk komen P60 & Dr. Rude na twee succesvolle edities terug op zaterdag 22 augustus met een spiksplinternieuwe editie van LOUD presents Dr. Rude’s Sitdown Concert! Uiteraard draait Dr. Rude weer een twee uur durende set voor de hardere stijlen liefhebbers uit de buurt.

Dit wordt 1 groot gekkenhuis met de welbekende LOUD sfeer, gekke visuals op de schermen en vooral moker harde beats op het legendarische geluid van de P60. Dus vergeet je oordoppen niet!

Voor dit concert zijn er maar 60 tickets beschikbaar. Uiteraard worden alle regels om het coronavirus tegen te gaan gehanteerd.

Let op: Tickets worden op naam verkocht en ID kan gecontroleerd worden (tickets zijn strikt persoonlijk, het is niet mogelijk om tickets door te verkopen).

Je koopt het aantal tickets voor het aantal personen waar je mee komt en waar je een ‘huishouden’ mee vormt. Hier wordt de placering op aangepast. Mochten er vragen zijn neem dan even contact op met P60 via info@p60.nl of bel 020-3453445.

Zaterdag 22 augustus, zaal open 21.30 uur, aanvang 22.00 uur. Meer informatie: P60