Indie en folk in P60 Op Afstand: NinaLynn en La Nique

AMSTELVEEN – Indie en folk muziek klinken op donderdag 20 augustus in een nieuwe editie van P60 Op Afstand. Deze keer zullen NinaLynn en La Nique het podium betreden.

NinaLynn is een Uithoornse Americana en Country Folk singer-songwiter met invloeden van Taylor Swift, Emmylou Harris en Ilse DeLange. Ze weet het publiek te raken met haar hartverwarmende en vrolijke liedjes en haar prachtige stem. Inmiddels heeft ze al een akoestische plaat uitgebracht met tien indringende liedjes en is ze momenteel bezig aan een studio album. We gaan dus nog veel horen van deze opkomende artiest.

La Nique is een Indie-Folk band uit Amsterdam. Ze spelen zowel kleine liedjes die het publiek doen verstillen als opzwepende en energieke folk. Hun muziek is naturel, melancholisch en hartstochtelijk met invloeden van Mumford & Sons en Bruce Springsteen. De band stond in de finale van de Amsterdamse Popprijs. Hun in april geplande EP  release is wegens corona uitgesteld.

Donderdag 20 augustus, zaal open 20.00 uur, aanvang concert 20.30 uur. Meer informatie en tickets: P60