Inzamelingsactie Voedselbank door Albert Heijn een groot succes

AMSTELVEEN – De inzamelingsactie voor de Voedselbank bij zeven vestigingen van Albert Heijn in Amstelveen, was een groot succes. Het resultaat van de actie die op 31 juli en 1 augustus plaatsvond zijn ruim 240 goed gevulde dozen met houdbare producten.

Omdat de Voedselbank zelf geen inzamelingsactie meer kan houden door corona, heeft Kees Cats, manager van AH Westwijkplein, het initiatief genomen om samen met collega’s een inzamelingsactie te organiseren op 31 juli en 1 augustus.
Bij de zeven vestigingen van Albert Heijn: AH Westelijk Halfrond, AH Middenhoven, AH Maalderij/Bovenkerk, AH Bourgondischelaan, AH Westwijkplein, AH Stadshart en AH v.d. Linden, Amsterdamseweg, kregen de bezoekers informatie welke producten zij konden kopen om te doneren aan de Voedselbank. Voornamelijk houdbare producten zoals onder meer pasta, rijst, pastasaus, olie en groenten in blik.

De Voedselbank is verrast door deze formidabele opbrengst. En blij, omdat zij met deze producten goed gevulde voedselpakketten aan de cliënten mee kan geven.
Zij dankt dan ook alle managers en medewerkers van Albert Heijn die praktisch en betrokken hebben meegewerkt aan deze actie. En ook dank aan de velen donateurs voor dit prachtige resultaat.