Jazz en blues concerten nu in ANNA

AMSTELVEEN – Stichting Tpodium, organisator van jazz- en blues concerten in de Amstelveense wijkcentra, start het nieuwe seizoen vanuit een vaste locatie. In cultureel centrum ANNA presenteren zij nu coronaproof op woensdagavonden artiesten uit de lichte en ook klassieke muziekgenres. In september zijn dat Wojtek Justyna Tree Oh en niemand minder dan Benjamin Herman in een bijzondere kwintet formatie.

Op 9 september treedt Wojtek Justyna Tree Oh, die op menig jazz festival stond, opDe energieke internationale band combineert funk, pop en jazz, en gebruikt kleuren en ritmes van wereldmuziek. Met het debuutalbum “Definitely Something” (2015) toerden ze door Europa en traden op in clubs en gerenommeerde jazzfestivals als Delft Jazz Festival, State-X New Forms, Bevrijdingsfestival (NL), Jazzmeile Thüringen, Jazzahead! (DE) en Letni Festiwal Jazzowy (PL).

Op 23 september staat altsaxofonist en bandleider Benjamin Herman geprogrammeerd. Herman speelde op zijn dertiende al op het profclubcircuit op zijn saxofoon. Zijn faam verspreidde zich buiten de jazzkringen in de jaren negentig toen hij het baanbrekende ensemble New Cool Collective oprichtte. Zijn optredens zijn sterk beïnvloed door dansvloerjazz, surf- en punkmuziek, free jazz en traditionele muziek van over de hele wereld.
Tegenwoordig is Benjamin Herman een van de meest originele en productieve jazzmuzikanten in Nederland die invloeden buiten de jazzwereld onderzoekt. Na het starten van zijn eigen platenlabel ‘Roach Records’ in 2004 produceerde Benjamin Herman een reeks cd’s en vinyl’s.

De concerten starten om 20.30 uur. Inloop vanaf 20.00 uur. Entree € 10 per persoon; uw bezoek kan gepaard gaan met een speciaal Menu Arrangement. Meer informatie: ANNA.

Een speciale entreekorting van 50% geldt voor CJP en Stadspashouders. Plaatsen/Kaarten zijn te reserveren op: reserveren@tpodiium.net

Uw speciaal ‘Diner Arrangement’ graag bij het reserveren vermelden.

Locatie ANNA: Amsterdamseweg 22, 1182 HD Amstelveen. Er is ruime vrije parkeergelegenheid.