Keira Knightley schittert in film Misbehaviour

AMSTELVEEN – Een groep vrouwen beraamt het plan om de Miss World-verkiezing van 1970 in Londen te verstoren. Keira Knightley en Keeley Hawes schitteren in de nieuwe film Misbehaviour. Deze Britse komedie-drama film is vanaf donderdag 27 augustus te zien in Cinema Amstelveen.

In 1970 vindt de Miss World-verkiezing plaats in Londen, met de Amerikaanse komedie-legende Bob Hope als presentator. De show is in die tijd met meer dan 100 miljoen kijkers het best bekeken tv-programma ter wereld. De dan net opgerichte Women’s Liberation Movement, die de verkiezing ziet als een vernedering van vrouwen, besluit de live-uitzending van de show te verstoren. Die avond wordt geschiedenis geschreven.

Regie: Philippa Lowthorpe
Met: Keira Knightley, Gugu Mbatha-Raw, Rhys Ifans, Jessie Buckley, Keeley Hawes, Lesley Manville, Greg Kinnear e.a.
Overig: drama, komedie, waargebeurd | 2020 GB
Duur: Circa 105 minuten, geen pauze
Kijkwijzer:  

Vanaf donderdag 27 augustus (aanvang 19.45 uur) te zien in Cinema Amstelveen.