Moderne dans voor iedereen van 60 tot 100 jaar gaat weer van start

 Beweging en ontmoeting is ontzettend belangrijk, voor iedereen en juist nu. Daarom organiseert Dance Connects Community, net als in voorgaande jaren, moderne danslessen voor iedereen van 60 jaar en ouder. Dit seizoen wordt er gedanst onder strikte protocollen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Kleinere groepen om 1,5 meter afstand te kunnen garanderen, kortere lessen om ventilatie en hygiëne te kunnen waarborgen. De danslessen worden wekelijks gegeven in Amsterdam Centrum, Oost, West, Zuid, Zuidoost en Amstelveen.

Moderne dans bij Dance Connects is dans, lekker swingende muziek, actief bezig zijn, je creativiteit en fantasie aanspreken en bovendien buurtgenoten ontmoeten. Met of zonder ervaring, met of zonder beperking, iedereen kan meedoen en is vanaf 7 september welkom op een van de 13 danslocaties in de stad. In Zuid zijn dat Dans Dansen op de Amsteldijk en Sportcentrum VU op de rand van Amstelveen.

Van 7 tot en met 11 september vinden op elke locatie kennismakingslessen plaats, gratis toegankelijk voor iedereen.

Dance Connects is een non-profit organisatie die mensen van alle leeftijden in contact brengt met dans, de buurt en met elkaar. Dance Connects Community wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. Gemeente Amsterdam en biedt lessen voor 60+, 40+, speciale Slow Flow lessen, waaraan je zowel staand als zittend mee kan doen, en CLUB DANS, gratis dansavonden voor jong en oud.

Met Stadspas groene stip kun je in Buitenveldert en Zuidoost gratis meedoen; op alle andere locaties krijg je met Stadspas korting. De lessen zijn overal gratis voor mensen die op of onder bijstandsniveau leven.

Moderne Dans 60-100+
Elke dinsdag van 13.00 – 14.00 uur
Elke dinsdag van 14.30 – 15.30 uur
Dans Dansen
Amsteldijk 10
1074 HP Amsterdam

Moderne Dans 60-100+
Elke vrijdag van 10.00 – 11.00 uur
Elke vrijdag van 11.30 – 12.30 uur
Sportcentrum VU
Uilenstede 100
1183 AM Amstelveen

Kijk voor informatie over alle locaties en mogelijkheden op www.danceconnects.nl