Optreden voor senioren in P60: The Lonely Knuckle

AMSTELVEEN – Lonely Knuckle laat je genieten van oude bekende rocksongs in een subtiele akoestische uitvoering. ‘One man and his guitar’ en niet te vergeten zijn mondharmonica. Dit concert vind – helemaal coronaproof – plaats in het goed geventileerde café van poppodium P60 op dinsdag 1 september om 14.30 uur. 

Lonely Knuckle heeft een warme doorleefde stem en neemt je mee met songs uit de jaren 60 en 70 die hij helemaal eigen heeft gemaakt. Hij doet dat zo goed dat je het origineel niet mist. Heerlijke muziek voor bij een drankje en een praatje. En de toegang? Die is gratis inclusief een drankje!

My Generation Amstelveen
Poppodium P60 en Amstelring organiseren vanaf september iedere eerste dinsdagmiddag van de maand een cultuurprogramma in het gezellige P60-café van het gelijknamige poppodium in het hart van Amstelveen (Stadsplein 100a 1181 ZM Amstelveen). Dit voor alle ouderen uit Amstelveen die niet achter de geraniums gevonden willen worden en niet alleen de bingo zien als hun favoriete uitje. Naast het organiseren van een maandelijks evenement kunnen met het nieuwe corona protocol ook weer starten met het Senioren Rockkoor My Generation. De activiteiten zijn ook voor mensen die minder mobiel zijn, of bijvoorbeeld geheugenproblemen hebben. Heeft u vragen b.v. over begeleiding,vervoer of bent u gewoon geïnteresseerd, neem dan gerust contact op. Dat kan via Mygeneration@amstelring.nl maar ook telefonisch nummer 06 14646643 van Misha de Jong.

P60, Stadsplein 100a, 1181 ZM Amstelveen.