Plaatselijke vrijmarkt met de rommelroute in Elsrijk

 Woont u in de wijk Elsrijk? Doe dan mee en verkoop – op 26 september van 11.00 tot 15.00 uur – tweedehands spullen vanuit de voortuin, achtertuin of garage. Een rommelroute werkt het beste als veel mensen in een straat meedoen. Loop bij de buren langs en vraag of ze ook meedoen. Hoe meer deelnemers, hoe leuker het wordt!

Bij een rommelroute kunnen bewoners van een wijk hun tweedehands spullen vanuit hun tuin, huis of garage verkopen. Verkoop op de stoep, grasveld of andere openbare ruimte is niet toegestaan. U kunt zich aanmelden als deelnemer. Hoe meer mensen er meedoen in een straat, hoe groter de route door de wijk wordt. Dus zorg dat u zich aanmeldt en zichtbaar bent op de kaart.
U kunt, als bewoner, buurten bij de buren, snuffelen naar leuke spulletjes, maar ook de buren en de buurt meer leren kennen. Uiteraard zijn ook mensen van buiten de wijk welkom om door de buurt te lopen. Iedere deelnemer is herkenbaar aan een raamposter, die u na inschrijving zelf kunt uitprinten.

Deelnemers worden aangegeven op een digitale kaart. De digitale kaart is te vanaf 1 september te vinden op www.stadsdorpelsrijk.nl/rommelroute

De rommelroute wordt georganiseerd door bewoners uit de wijk. Het Stadsdorp Elsrijk ondersteunt dit initiatief graag. Wilt u helpen met het organiseren de Rommelroute, laat het weten door te mailen naar sacha@stadsdorpelsrijk.nl.

Meedoen? Meld u aan via www.stadsdorpelsrijk.nl/rommelroute

Om alles goed te laten verlopen zijn er wel een paar regeltjes waar u zich aan moet houden. Deze kunt u vinden op de website.
Er wordt rekening gehouden met de RIVM richtlijnen.

—————

Tips!

– Versier uw huis of tuin. Hiermee trekt u meer aandacht!
– Maak buren ook enthousiast om mee te doen aan de rommelroute.
– Voorkom zwerfvuil. Stel uw huisvuilcontainer beschikbaar voor bezoekers.
– Nodig iedereen die u kent uit om naar de rommelroute te komen!