Politie Amstelveen zoekt getuigen aanrijding Burgemeester A Colijnweg

AMSTELVEEN – Politie Amstelveen vraagt uw medewerking bij het volgende: Op zaterdag 8 augustus 2020 omstreeks 21:15 uur vond er een aanrijding plaats op de Burgemeester A Colijnweg te Amstelveen. Hierbij zijn twee personen die op een snorfiets reden gewond geraakt en is er schade ontstaan. De bestuurder van een auto is hierbij doorgereden over het fietspad in de richting van de Burgemeester A Colijnweg/ Amsterdamseweg. Bent u getuige geweest van de aanrijding of heeft u meer informatie dan komt de politie Amstelveen graag met u in contact.

De auto betreft zeer waarschijnlijk een wit-kleurige Mercedes C klasse station model uit het bouwjaar 2006. Dit voertuig heeft mogelijk schade aan de voorzijde.

(Foto is een voorbeeld van een zelfde model auto alleen de kleur is wit).