Première Hope Gap in Cinema Amstelveen

AMSTELVEEN – Hope Gap is een Britse drama film uit 2019, geschreven en geregisseerd door William Nicholson, aangepast van zijn toneelstuk The Retreat from Moscow uit 1999. De film gaat op vrijdag 14 augustus in première in Cinema Amstelveen.

Grace (Annette Bening) en Edward (Bill Nighy) wonen in een klein dorp bij de klif van Hope Gap en zijn 29 jaar getrouwd. Als hun zoon Jamie (Josh O’Conner) een weekend komt logeren vertelt zijn vader hem dat hij van plan is om nog dezelfde dag zijn moeder te verlaten. Het eens zo hechte gezin wordt nu geconfronteerd met een nieuwe situatie waarin emoties als ongeloof, woede, onmacht maar ook hoop elkaar kruisen.

Regie: William Nicholson. Met: Anette Bening, Bill Nighy, Josh O’Connor e.a.
Overig: GB 2019 | drama | 105 min. Duur: Circa 105 minuten geen pauze.

Hope Gap is te zien vanaf vrijdag 14 augustus (aanvang 19.15 uur). Meer informatie: Cinema Amstelveen