Realityshow RTL4 toont impact coronacrisis op KLM

SCHIPHOL – De gevolgen van de coronacrisis op KLM staan centraal in een nieuwe realityshow, die vanaf  maandag 31 augustus ‘primetime’ wordt uitgezonden op RTL 4. Via persoonlijke verhalen van tien KLM’ers, waaronder CEO Pieter Elbers, wordt in beeld gebracht hoe de luchtvaartmaatschappij de crisis het hoofd biedt en de weg naar herstel probeert in te zetten.

Volgens RTL krijgen kijkers in de docuserie ‘KL2020: Terug In De Lucht’ een realistische kijk achter de schermen van een bedrijf dat zijn weg vindt in een kwetsbare tijd. “We lopen onder andere mee met CEO Pieter Elbers, die ‘zijn’ KLM moet navigeren naar rustiger vaarwater. Dat brengt moeilijke afwegingen, beslissingen en mededelingen met zich mee.”

“Juist nu besluit KLM zijn deuren te openen en de Nederlandse kijker te laten delen in het effect van de recente ontwikkelingen op zowel de leiding als de werkvloer.”

Negen andere KLM’ers, waaronder een senior purser, sleepdienstchauffeur, bagagemedewerkers en een vlieger, spreken volgens de producenten openhartig en spreken vrijuit  over hoe ze omgaan met deze onzekere situatie. Ook hun eigen uitdagingen en welke invloed de crisis heeft op hun professionele en privéleven worden belicht.

‘KL2020: Terug In De Lucht’ is geproduceerd door &samhoud en vanaf maandag 31 augustus om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Bron: Luchtvaartnieuws.nl/Mediacourant. Foto: RTL