Veldhuis & Kemper openen theaterseizoen Schouwburg Amstelveen

 Veldhuis & Kemper staan te trappelen om weer te mogen doen wat ze het allerleukst vinden: optreden! En na maanden thuiszitten, vinden hun vrouwen dat inmiddels ook een heel goed idee. Op vrijdag 4 september openen ze het theaterseizoen van Schouwburg Amstelveen met hun show Zonder Meer. In verband met de corona-maatregelen wordt deze show die avond twee keer gespeeld.

De mooiste, liefste en leukste liedjes
De theaterdeuren kunnen links en rechts maar voorzichtig open en daarom laten de mannen dat grootse en meeslepende cabaretprogramma dat ze in hun hoofd hadden nog even rusten en komen ze met wat ze zelf noemen een ’tussenprogramma’: Veldhuis & Kemper, Zonder Meer. En dat is precies wat het is. Een intiem programma waarbij het accent ligt op hun mooiste, liefste én leukste liedjes uit hun inmiddels eindeloze oeuvre.

Veldhuis en Kemper Zonder Meer is een heerlijk dik uur Remco en Richard en een vleugel, met verhalen en liedjes is hun puurste vorm. Luchtig, indringend én komisch voor het maximaal aantal toeschouwers dat is toegestaan. Uiteraard op 1,5 meter afstand maar misschien wel dichterbij dan ooit. Geen opsmuk, weinig toeters, nauwelijks bellen, maar zonder meer Veldhuis & Kemper!

Vrijdag 4 september, aanvang 19.00 en 21.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen