Vernieuwde Albert Heijn Groenhof vandaag geopend

AMSTELVEEN – Vandaag ging de ingrijpend verbouwde Albert Heijn in winkelcentrum Groenhof weer open. De supermarkt heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Je vindt er veel meer verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met zelfscankassa’s. De winkel heeft nu ook een overzichtelijke Bonusstraat en biedt voortaan een stomerijservice.

“We hebben meer betaalgemak met zelfscan”, zegt supermarktmanager Dave Mazzavillani. Met de handscanner of de mobiele telefoon kunnen klanten tijdens het winkelen de producten zelf scannen of je scant de boodschappen in één keer bij de zelfscankassa. Wie tot en met zondag 6 september gebruik maakt van de handscanner maakt bovendien kans op een leuke prijs. “Onze vertrouwde caissières helpen graag om zelfscan uit te leggen. En als klanten op de traditionele wijze boodschappen willen doen en afrekenen, kan dat natuurlijk. Die mogelijkheid blijven we uiteraard bieden.”

Vers
De grootste verandering van Albert Heijn Groenhof is het enorme versaanbod. Dat zie je meteen al na binnenkomst van de winkel. Het grote versplein biedt keuze uit heel veel groente en fruit. Dry misting, een systeem dat de groente en het fruit goed op temperatuur houdt, zorgt ervoor dat alles langer vers blijft. Dave Mazzavillani: “Ook is er nu een citruspers waar je snel zelf versgeperste sinaasappelsap kunt tappen en bieden we allerlei soorten verse sushi.” Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Bij de bakkerij komen verschillende soorten brood en broodjes uit eigen oven. Ook zijn er allerlei taarten, gebakjes, koek en chocolade.

“Klanten hebben veel waardering voor de goede sfeer en de klantvriendelijke service. En dat zijn precies de dingen die niet veranderd zijn”, vertelt Dave Mazzavillani. De supermarktmanager en zijn medewerkers zijn blij met de eerste reacties op de vernieuwde winkel. Klanten reageren enthousiast. Ze zijn blij met het vergrote versaanbod, de komst van zelfscan en de ruime opzet van de supermarkt.

Albert Heijn aan het Groenhof 144 in Amstelveen is open van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 22:00 uur, zaterdag en zondag van 8:00 tot 22:00 uur.