Voorverkoop voorstellingen nieuw seizoen Griffioen gestart

 Eindelijk is het zover: de verkoop van het nieuwe seizoen is officieel gestart! Met trots presenteert cultuurcentrum Griffioen hun nieuwe theaterprogramma.

In veel opzichten is dit jaar anders dan anders en dat geldt ook voor de verkoop. U kunt nu kaarten kopen voor voorstellingen tot en met december. De verkoop van de tweede helft van het seizoen start in het najaar.

Kom lachen, gieren en brullen met Sanne Wallis-de Vries, Dolf Jansen of Javier Guzman. Geniet met volle teugen van Ellen ten Damme of Iris Hond. Laat u raken door Nasrdin Dchar, Pierre Bokma en Peter Blok. Of laat u verrassen door illusionist Jochem Nooyen en nog veel meer!

Verder zorgt het cultuurcentrum er natuurlijk voor dat uw bezoek zo veilig en aangenaam mogelijk verloopt. Er zijn verschillende coronamaatregelen getroffen.

Het volledige programma staat nu online.