Vriendinnendag voetbalvereniging Amstelveen Heemraad voor aanstaande (prof)voetbalsters

AMSTELVEEN – Op vrijdag 4 september gaat de Eredivisie Vrouwen weer van start. Acht teams strijden met elkaar om het landskampioenschap. Dit seizoen is er extra media aandacht voor de competitie. Op vrijdag 21 augustus en woensdag 26 augustus organiseert Amstelveen Heemraad een Vriendinnendag voor meisjes om kennis te maken met voetbal en de club.

Voor meiden die de droom hebben om profvoetbalster te worden of voor meiden die eens een balletje willen trappen, organiseert Amstelveen Heemraad twee speciale Vriendinnendagen. Deelname aan de Vriendinnendag is gratis en geheel vrijblijvend.

Bij deze editie van de Vriendinnendag zullen er special gasten aanwezig zijn. Het is nog een verrassing wie dat zijn. Je kunt al wel wat hints vinden op www.vriendinnendag.info

Wel is al duidelijk dat er iets groots gaat gebeuren en dat de meiden mee kunnen trainen als een echte Pro. Daarmee is een carrière als profvoetbalster misschien wel dichter bij dan je denkt.

Vriendinnendagen Amstelveen Heemraad vinden plaats op: vrijdag 21 augustus, 15:30-18:00 uur en woensdag 26 augustus, 14:30-17:00 uur.

Meiden van alle leeftijden zijn welkom, met of zonder voetbalervaring. Ga voor meer informatie of om je aan te melden naar: www.vriendinnendag.info