Zondag weer Pure Markt in Amsterdamse Bos

AMSTELVEEN – Eindelijk! De Pure Markt strijkt weer neer in het Amsterdamse Bos op zondag 16 augustus. 

Een markt met pure producten, verkocht door de producenten zelf. Zij informeren je graag over de ingrediënten, herkomst en het productieproces. Op de markt worden ook bijzondere non-food producten verkocht. Je kunt van eten genieten op de terrassen en luisteren naar live muziek, terwijl de allerkleinsten een rondje zweven in de zweefmolen.

De Pure Markt is een reizende markt met een aantal vaste locaties binnen Amsterdam en wisselende locaties daarbuiten. De markten vinden op zondag van 11:00 tot 18:00 uur plaats. Zondag 16 augustus is de markt te vinden naast de Boswinkel in het Amsterdamse Bos. De toegang is gratis.

NB: De organisatie houdt de situatie rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en zal aan de hand hiervan bepalen wanneer er een Pure Markt plaatsvindt. Houd de social media van de Pure Markt daarom in de gaten.

Meer informatie: Pure Markt