Amstelveens Poppentheater presenteert: Paniek in de Wolkenfabriek

 Paniek in de Wolkenfabriek van Irene Laros is het vervolg op de succesvolle voorstelling ‘De Wolkenfabriek’. Op een grappige, verbeeldende manier wordt in deze voorstelling aandacht besteed aan klimaatverandering en de oorzaken en gevolgen daarvan. Een nieuw levensgroot pop-up boek zorgt weer voor leuke verrassingen. Voor iedereen vanaf 4 jaar te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 20 september om 14.30 uur.

Het verhaal: Het is een luie, langzame, lome ochtend in de Wolkenfabriek. Er is geen wolkje aan de lucht, zoals voorspeld … Maar dan wordt het bedieningspaneel van de Wolkenfabriek gestolen, en het weer slaat op hol! Wilde stormen, verzengende zon en droogte droger dan een droge boterham. Er is dus haast geboden om het bedieningspaneel terug te vinden. Maar wie heeft het bedieningspaneel gestolen? En waarom?
Willy en Wolly gaan op onderzoek uit. Speurend naar de dief komen ze op allerlei plekken op de wereld, wat uiteindelijk leidt tot een wel heel verrassende en onverwachte ontknoping ….

Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,een mail naar: info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439