Amstelveense Bokkentocht dit jaar Bokkenbox

AMSTELVEEN – Met je stempelkaart lekker de Amstelveense kroegen afstruinen voor een vers getapt bokbiertje? Vanwege de beperkende maatregelen ter preventie van COVID-19 is de derde editie van de Amstelveense Bokkentocht aangepast. Om de voorgaande editie toch een vervolg te geven is gekozen voor de Bokkenbox waarmee je thuis negen verschillende bokbieren kunt proeven en een voucher ontvangt voor een tiende bokbier in een van de deelnemende cafés.

In de bokkenbox zitten allerlei goodies en een bockquiz en beleef je bij wijze van spreken dus alsnog een tocht, maar dan in de veilige thuisomgeving. De bokkenbox is te bestellen via de site van Amstelveense brouwerij de Naeckte Brouwers.

De derde Amstelveense Bokkentocht begint op donderdag 1 oktober om 16.00 uur met het tappen van de eerste Naeckte Bock in ANNA en eindigt op zaterdag 31 oktober 23.59 uur.