Burgemeester bezoekt getroffen Nicolaas Beetslaan

 In de avond van woensdag 23 september 2020 werden bewoners van de Nicolaas Beetslaan in Amstelveen opgeschrikt door een harde knal. Later bleek dat zwaar vuurwerk bij een woning was achtergelaten dat rond 20.30 uur ontplofte. Er was schade aan een aantal ramen.

Gelukkig raakte niemand gewond. De politie was snel ter plaatse. Op donderdagochtend bracht burgemeester Tjapko Poppens samen met de wijkagent een bezoek aan de Nicolaas Beetslaan om zich te laten informeren over de situatie. Ook sprak hij met omwonenden.

De recherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met mensen die op 23 september 2020 iets opvallends hebben gezien of gehoord, beelden hebben van de periode voor, tijdens en na de ontploffing, óf andere informatie hebben die voor dit onderzoek van belang kunnen zijn. Neem contact op met de politie via 0900-8844 of door het online tipformulier in te vullen. Via dit formulier kunt u ook beelden ter beschikking stellen aan de politie, bijvoorbeeld van beveiligingscamera’s of dashcams in voertuigen. Anoniem bellen kan via 0800-7000.

De getuigenoproep van de politie is te lezen op Politie.nl.