De Toneelmakerij brengt bekroonde jeugdvoorstelling De Tantes naar Amstelveen

AMSTELVEEN – De Toneelmakerij komt zondag 4 oktober op veler verzoek terug naar Schouwburg Amstelveen met de bekroonde jeugdvoorstelling De Tantes (7+).

Het draait allemaal om Joris, die in een verlaten visrestaurant woont. Alleen, want hij heeft geen ouders meer. Hij maakt zijn bed niet op, drinkt vijf liter cola per dag en leest de hele dag stripboeken. Tot op een dag zijn drie tantes komen binnenvallen. Zij bezetten zijn huis, want ze hebben grootse plannen: het familierestaurant gaat weer open. Maar Joris geeft zich niet zo snel gewonnen en gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek. Zodra de tantes lucht krijgen van de indringer, ontspint zich een bloedstollende strijd met hete pepers, perfecte vermommingen en omkoperij.

Regie: Paul Knieriem
Spel: Tjebbo Gerritsma, Peter van Heeringen, Rogier in ’t Hout, Anil Jagdewsing en Stefanie van Leersum
Overig: Roel Adam (tekst)
Duur: Circa 85 minuten, geen pauze

Zondag 4 oktober, aanvang 15.00 uur. Tickets en informatie: Schouwburg Amstelveen