Drukwerk geeft corona-proof show in P60

AMSTELVEEN – Poppodium P60 presenteert op zaterdag 19 september een nieuwe corona-proof show. Harry Slinger en zijn band Drukwerk zullen P60 laten horen dat er ook tijdens corona gewoon muziek gespeeld kan worden op een rustige en intieme manier. In de voorstelling ‘Doe wat kan’ ziet het publiek Harry Slinger zoals zij nog hem nog nooit zagen.

“Doe wat kan, dus doe dat dan”
Niet groots en meeslepend, maar intiem en meeslepend. Geëngageerd als altijd en met respect voor het publiek. En trouw aan de eigen nummers, die qua arrangement in een ander jasje zijn gestoken. Zo zou je de grandcafé concerten van Drukwerk in de coronatijd kunnen omschrijven. Op gepaste afstand, maar toch ook heel dichtbij. Met extra aandacht voor de muziek en tekst. Als meezingen niet mag kun je altijd nog mee neuriën.

Drukwerk
Drukwerk is in 1978 opgericht. Het begon met protestsongs tegen de sluiting van jeugdhonken in Amsterdam-Noord, atoomenergie en ondersteuning van krakers. Daarnaast bezingen ze de liefde op een eigen manier zoals in de hit ‘Je loog tegen mij’ (ruim 147.500 exemplaren) en de liefde voor Mokum in ‘Hee Amsterdam’.

Zaterdag 19 september, zaal open 20:00 – aanvang 20:30 uur. Meer informatie en tickets: P60