Fietstocht langs Amstelveense ondernemers

AMSTELVEEN – JCI Amsterdam-Amstelland organiseert op zaterdag 26 september een fietstocht langs lokale ondernemers om hen een steuntje in de rug te geven. Deze corona tijden zijn voor niemand makkelijk en ook de leden van JCI Amsterdam-Amstelland beseffen dat als geen ander.

De route van ongeveer 30 km begint om 10:00 uur bij wijngaard De Amsteltuin (en is tevens het eindpunt) en leidt langs onder meer de Biertuin van KEK!, de Naeckte Brouwers in de Anna kerk, de Pluktuin en boerderij Polderzicht. Op elke stop vertelt de lokale ondernemer over zijn/haar activiteiten, kun je producten proeven en is er de mogelijkheid om lokale producten in te slaan. De fietstocht is voor iedereen geschikt en het enige wat je nodig hebt is een fiets. Ook zullen de richtlijnen met betrekking tot corona in acht worden genomen. Deze fietstocht wordt gesponsord door Rabobank Amstel & Vecht.

Ben je enthousiast geworden, geef je dan op via deze link: https://forms.gle/msyHKAyiPmSPrFv3A of kijk op www.jciaa.nl

JCI Amsterdam-Amstelland is deel van een van de leidende netwerken van Nederland voor jonge mensen tot 40 jaar. JCI is een vereniging die zich richt op de ontwikkeling van mensen, de maatschappij en het bedrijfsleven. Met ongeveer 2000 leden verdeeld over bijna 80 Kamers in Nederland, richten zij zich op sociale relaties die samen tot ontwikkeling komen ten behoeve van jezelf, het bedrijfsleven en de maatschappij.