UPDATE: Forensisch onderzoek in woning Suze Groeneweglaan, overleden vrouw aangetroffen

AMSTELVEEN – Een 26-jarige vrouw is in de vroege ochtend van woensdag 9 september onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen in een woning aan de Suze Groeneweglaan in Amstelveen. Agenten hielden een 33-jarige man aan op verdenking van betrokkenheid bij haar dood. In de woning is de politie momenteel bezig met een onderzoek.

Op de meldkamer kwam om 4.45 uur een melding van reanimatie binnen. De reanimatie mocht niet baten en de vrouw overleed in de woning. Forensische opsporing en recherche zijn ter plaatse en een deel van de straat is afgezet vanwege het onderzoek. Ook is er een buurtonderzoek gestart. Hoe de vrouw om het leven is gekomen kan de politie nog niet zeggen.

Het onderzoeksteam roept dringend getuigen op die informatie hebben om zich bij de politie te melden.
Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u meer informatie over een mogelijke aanleiding? Neem dan contact op met de politie.
Dat kan door te bellen naar 0900- 8844. Wenst u liever anoniem te blijven, bel dan 0800-7000.

Foto’s: VTF – Vivian Tusveld/ Informatie: Facebook Politie Amstelveen