KKC zamelt geld in voor vluchtelingen op Lesbos

AMSTELVEEN – De UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College organiseert deze week een geldinzamelingsactie voor de getroffen vluchtelingen van de brand in het kamp Moria op Lesbos, Griekenland. Zij sluit hiermee aan bij de landelijke actie van de Stichting Because We Carry die de komende week slaapzakken inzamelt en geld ophaalt. 

Voor de komende winter zijn heel veel warme kleding en schoeisel nodig voor de vluchtelingen, die veel van hun toch al schaarse bezittingen door de brand kwijt zijn. Vanaf 15 september kunnen leerlingen in de pauzes op school een ijsje voor een 1 euro kopen. De volledige opbrengst gaat naar de Stichting Because We Carry. Daarnaast heeft het KKC een crowdfunding opgezet waar je via onderstaande QR-code een donatie kunt doen.
Albert Heijn in het Stadshart Amstelveen en het KKC zijn de sponsoren van de ijsjes.
Het KKC wil  als UNESCO oriëntatieschool hun leerlingen meegeven dat ons goede leven niet zo vanzelfsprekend is en dat we oog moeten hebben voor het lot van anderen.
Voor meer informatie over de stichting zie:  https://www.becausewecarry.org/wie-zijn-wij/