Kunstwerken Ars pro Deo te zien in expositie Expressions for Justice

AMSTELVEEN – Onder de titel ‘Expressions for Justice’ is in de Kruiskerk Amstelveen, van de Veerelaan 30A, tot en met 18 oktober een indringende expositie te zien van kunstwerken van Ars pro Deo. Dit is een groep kunstenaars die aandacht vraagt voor het werk van International Justice Mission (IJM).

IJM stelt wereldwijd allerlei soorten van slavernij aan de kaak en probeert hier, samen met de plaatselijke organisaties, op een hoog niveau een einde aan te maken. De expositie is elke zondag gratis toegankelijk van 11.15 – 12.15 uur. De coronaregels worden in acht genomen. E-mail voor meer informatie naar scriba@kruiskerk-amstelveen.nl. Of kijk voor meer informatie over de organisaties op www.kruiskerk-amstelveen.nl, www.arsprodeo.nl en www.ijmnl.org.