Laatste kaarten Viggo Waas in Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN – Een cabaret performance met voorspellende waarde: Viggo Waas met de voorstelling De meestervoorspeller op donderdag 17 september in Schouwburg Amstelveen.

Dertig jaar speelde Viggo Waas samen met zijn vrienden Peter Heerschop, Joep van Deudekom en Eddie B. Wahr, als het succesvolle prijzen winnende cabaretgezelschap NUHR. Toen aan die samenwerking een eind kwam dreigde het zwarte gat. Dat zwarte gat vulde hij met een structuurloos leven. Het schrijven van een roman, presenteren van een radioprogramma, trainer bij een voetbalclub, de dood van zijn moeder, de eenzaamheid van zijn vader, stiekeme optredens, bezoek aan een parenclub, vakanties, het werken aan zijn relatie, het bijna beëindigen van die relatie. Hoogste tijd om weer het toneel op te gaan!

Viggo Waas was jaren de meestervoorspeller op de radio voor Edwin Evers bij grote voetbaltoernooien en de Olympische Spelen. Nu voorspelt hij voor Mattie en Marieke en Q-music elke maandag de belangrijkste sportuitslagen. Dat wordt een heerlijke avond vol troost en onzekerheid. Een cabaret performance van Viggo Waas met voorspellende waarde.

Donderdag 17 september, aanvang 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen