Live voor senioren in P60: Lotte Kerkman

AMSTELVEEN – Lotte Kerkman zingt haar eigen nummers, klassiek, rock, pop, country en folk. Daarbij is zij erg geïnspireerd door de muziek van vroeger, denk aan The Beatles, Bob Dylan, Jacques Brel, David Bowie en nog veel meer artiesten. Met haar fijne stem, folky muziekstijl en enthousiaste podiumpresentatie is zij een graag geziene artiest bij My Generation in Amstelveen. En natuurlijk is dit optreden volgens de RIVM regels georganiseerd in het goed geventileerde café van Poppodium P60 op dinsdag 6 oktober 14.30 uur. En de toegang, die is gratis.

My Generation Amstelveen

Poppodium P60 en Amstelring organiseren elke eerste dinsdagmiddag van de maand een cultuurprogramma in het gezellige P60-café van het gelijknamige poppodium in het hart van Amstelveen (Stadsplein 100a 1181 ZM Amstelveen). Dit voor alle ouderen uit Amstelveen die niet achter de geraniums gevonden willen worden en niet alleen de bingo zien als hun favoriete uitje.

Reserveren is niet nodig en toegang is gratis, registreren bij binnen komst is wel verplicht en ook de andere RIVM-regels worden nageleefd. Naast het organiseren van een maandelijks evenement kunnen met het nieuwe Corona protocol ook weer starten met het Senioren Rockkoor My Generation. Meer weten? Neem dan contact op.

De activiteiten zijn ook voor mensen die minder mobiel zijn, of bijvoorbeeld geheugenproblemen hebben. Heeft u vragen b.v. over begeleiding of vervoer, neem dan gerust contact op. Dat kan via Mygeneration@amstelring.nl maar ook telefonisch nummer 06 14646643 van Misha de Jong.