Nasrdin Dchar zoekt naar grip op de chaos van 2020 in Griffioen

AMSTELVEEN – In zijn nieuwe voorstelling zoekt Nasrdin Dchar, op zijn eigen, persoonlijke manier, naar grip op de chaos van dit jaar. Wat gaan we van 2020 nooit meer vergeten? En gaat het de wereld en ons écht veranderen? ADEM is op vrijdag 25 september twee maal te zien in cultuurcentrum Griffioen. 

Stel het is december 2029, tien jaar vanaf nu. Het einde van de jaren ’20. Je zit heel dichtbij elkaar met familie en vrienden en kijkt terug naar hoe dit decennium ook alweer begon. Weet je nog 2020, dat was het jaar van… incasseren? Van verandering? Revolutie zelfs? Of van stilte? Stilstand? Verbinding? Nasrdin Dchar zoekt naar grip op de chaos van 2020 in de voorstelling ADEM.

Vrijdag 25 september, aanvang 19.15 en 21.30 uur. Meer informatie: cultuurcentrum Griffioen