AFGELAST: Open dag op manege Nieuw Amstelland

AMSTELVEEN – Heb je altijd al eens willen zien hoe het er op een manege aan toe gaat en wat je er allemaal kunt doen? Op zondag 27 september kun je tijdens de landelijke Open Manegedag op manege Nieuw Amstelland veel leren over paarden.

Tijdens de Open Manegedagen kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de wereld van paarden en pony’s. Zo kun je op de open dag pony en paard rijden, pony’s verzorgen, spelletjes doen, hoefijzer versieren enz.

De Open Manegedagen zijn een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) en de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS). De Open Manegedagen worden gehouden in de Nationale Sportweek, een initiatief van NOC*NSF om sporten en bewegen te promoten.

Manege Nieuw Amstelland, Jan Tooropplantsoen 17, 1182 AC Amstelveen. Meer informatie: Manegedagen.nl