Open Dagen op wijngaard De Amsteltuin

 Voordat alle druiven geoogst zijn, kan iedereen nog een kijkje nemen in de plaatselijke wijngaard. Op zaterdag 19 en zondag 20 september doet de Amsteltuin mee aan de Open Dagen Nederlandse Wijngaarden. Je bent dan van harte welkom. Om je Coronaproof te kunnen ontvangen, moet je dit jaar van tevoren reserveren via dit formulier. Je reserveert alleen een “timeslot”; voor een rondleiding, proeverij of borrelmand hoef je niet te reserveren.

Rondleidingen en proeverijen
Tijdens de open dagen zijn er elk uur rondleidingen in de wijngaard en de wijnkelder. We doen de rondleiding in groepen van maximaal tien personen. De rondleiding is gratis. Heb je de Amsteltuin al vaker bezocht, maar nog niet de wijnen van 2019 geproefd? Doe dan mee aan een proeverij!

Met een borrelmand tussen de wijnranken
Ook kun je een speciale borrelmand voor twee personen kopen. Een borrelmand bevat een fles wijn en hapjes: blokjes Old Amsterdam kaas, olijven en fuet. Bij mooi weer kies je vervolgens een plek tussen de wijnranken, bij minder mooi weer zijn er voldoende overdekte plekken.

De Amsteltuin, Langs de Akker 5, 1186 DA Amstelveen.