P60 nieuwe ontmoetingsplek voor Stadshartbewoners

 Bewonersinitiatiefgroep Stadshart heeft een nieuwe ontmoetingsplek in het café van Poppodium P60. Na het sluiten van wijkcentrum ’t Open Hof zocht de groep andere locaties voor de activiteiten. In P60 zijn elke woensdag creatieve koffieochtenden en ’s middags wordt er geklaverjast. Wethouder zorg en welzijn Marijn van Ballegooijen en wethouder cultuur Herbert Raat legden woensdag een kaartje mee.

Huiskamer Stadshart
“Met deze locatie in P60 hebben we een nieuwe centrale plek gevonden waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten”, zegt wethouder Marijn van Ballegooijen. “Als gemeente zijn we blij met deze mooie samenwerking tussen de bewonersinitiatiefgroep Stadshart en P60.” Wethouder Herbert Raat vult aan; “Het is belangrijk dat P60 in deze tijd ook overdag de deuren opengooit voor Amstelveners. P60 is creatief en gaat aan de slag met de ruimte die er is. Dat deze bewonersgroep hier nu op woensdag terecht kan, is een mooie eerste stap.”

Aanmelden
De Huiskamer Stadshart is op elke woensdag open, tussen 10:00-17.00 uur. Aanmelden en meer informatie kan via telefoonnummer: 06-57 55 29 20 of mail naar stadshartbig@hotmail.com.