Postpunkbands Noys en Bad Penny in P60 op afstand

AMSTELVEEN – P60 op afstand presenteert: Noys en Bad Penny. Op 24 september komen deze twee post-punkbands uit Amsterdam en omgeving naar P60 voor een heftige combishow.

Noys

Noys een luidruchtige garagerock band uit de buurt van Amsterdam. Verdrink mee in een zee van galm met deze garageband. Het is hard, het is boos, het is melancholisch en het is urgent. Door de nihilistische gitaarpartijen en vieze melodieën weet Noys precies hoe ze een catchy riff met vunzige melodieën moeten spelen. De bijna new-wave baslijn brengt je mee naar een uniek samenspel dat je oren doet scheuren.

Bad Penny

Bad Penny is een jonge Amsterdamse glitter punkband onder leiding van frontvrouw Sofie Ooteman. In 2018 brachten ze zelf hun split single ‘Gray T-Shirt/Bleeding Surfer’ uit. Na op tour te zijn geweest in Nederland en het Verenigd Koninkrijk is deze punkrock machine op 24 september te bewonderen in Amstelveen.

Donderdag 24 september, zaal open: 20.00 uur, aanvang: 20.30 uur. Meer informatie: P60