Vervolg filmklassieker ‘Un homme et une femme’ te zien in Cinema Amstelveen

 Hun onverwachte romance ontroerde in de filmklassieker Un homme et une femme (1966) Nu ontmoeten Anne en Jean-Louis elkaar weer en gaat hun verhaal verder waar het stopte, vijftig jaar eerder. Les plus belles années d’une vie wordt nog enkele malen vertoond in Cinema Amstelveen.

Ze kenden elkaar lang geleden: een man en een vrouw wiens prachtige en onverwachte romance ontroerde in Un Homme et Une Femme, de inmiddels iconische film die onze kijk op liefde voor altijd veranderde.

Maar nu voormalig autocoureur Jean-Louis zich steeds meer lijkt te verliezen in zijn herinneringen, probeert zijn zoon hem te herenigen met de vrouw die hij niet kon koesteren, maar waar zijn geheugen en dromen nog vol van zijn. Anne en Jean-Louis ontmoeten elkaar weer en hun verhaal gaat verder waar het stopte, vijftig jaar eerder…

Regie: Claude Lelouch
Met: Anouk Aimée, Jean-Louis Trintignant, Marianne Denicourt, Monica Bellucci, Soho Rezanejad, Antoine Sire e.a.
Overig: drama | 2019 Frankrijk
Duur: Circa 90 minuten geen pauze

Zaterdag 26 september, aanvang 19.50 uur. Zondag 27 september, aanvang 15.50 uur. Woensdag 30 september, aanvang 19.30 uur.