Burgemeester en wethouder met bewoners in gesprek over de gevolgen van corona

UITHOORN – Burgemeester Pieter Heiliegers en wethouder Ria Zijlstra (Zorg) van de gemeente Uithoorn nodigen inwoners van de gemeente uit om met hen te praten over de gevolgen van corona.

“Het coronavirus heeft enorme invloed op ons leven. Er is verdriet over dierbaren die zijn overleden of die niet meer de oude worden. Maar we zien ook dat er mensen, met name ouderen, eenzaam zijn. Ze ontvangen veel minder bezoek en activiteiten zoals dagbesteding gaat niet meer door”, dit vertelt wethouder Zijlstra.

Burgemeester Heiliegers vult aan: “We willen graag een luisterend oor bieden en gaan met de inwoners in gesprek over hoe zij de afgelopen maanden hebben ervaren en hoe zij de komende periode tegemoet zien.”

Bijeenkomst
De praatbijeenkomst vindt plaats op maandag 19 oktober van 16.30 tot 18.00 uur. Het zal plaatsvinden in de raadzaal in het gemeentehuis aan de Laan van Meerwijk 16 in Uithoorn. Wegens Corona kunnen er maximaal vijf personen ontvangen worden. Mocht er meer belangstelling zijn zal de gemeente meerdere sessies organiseren op nog een nader te bepalen data.

Aanmelden
Belangstellenden kunnen zich opgeven door de QR-code te scannen (zie onder dit bericht) met de camera op de telefoon of via www.uithoorn.nl/coronabijeenkomst. Na aanmelding wordt er contact met u opgenomen.

De gemeente Uithoorn volgt het dringende advies op voor het dragen van mondkapjes. Daarom verzoekt de gemeente om een mondkapje te dragen bij binnenkomst van het gemeentehuis. Zodra iedereen een zitplaats heeft en het gesprek begint, kan het mondkapje af.

 

Belangstelling? Geef je op door deze QR-code te scannen