Diwali Festival Amstelveen dit jaar online

AMSTELVEEN – Het Diwali Festival Amstelveen wordt jaarlijks groots gevierd op het Stadsplein en trekt ook veel bezoekers uit de rest van het land. Het festival wordt voor de 12e keer georganiseerd en gevierd; alleen dit jaar wel anders dan voorgaande jaren. Dit jaar wordt het Diwali Festval live uitgezonden via Facebook op zaterdag 7 november vanaf 14 uur. 

Dit jaar hoef je niet de drukte op het Stadsplein in. Diwali is vanuit de huiskamer online te volgen via www.facebook.com/DiwaliAmstelveen.

De artiesten die je normaliter live kunt horen en zien, staan ook dit jaar weer geprogrammeerd. De dansers van Dansschool Natyasudha zijn al hard aan het oefenen voor het festival waar je onder andere ook Desi Steps, Abhivyakti, Navras Bollywood Dance School en Saxy Mr S ziet optreden.

Het Diwali Festival Amstelveen is een van de publiekstrekkers van Amstelveen. Diwali wordt in India gevierd en is het feest van het licht. Het symboliseert de overwinning van het goede over kwade en van het licht over de duisternis. Het feest roept iedereen op om het kwade (negatieve) in zichzelf te overwinnen door het goede, het positieve meer ruimte te geven.