Herfstvakantie in het Amstelveens Poppentheater

AMSTELVEEN – Tijdens de herfstvakantie hoeven de allerkleinsten zich niet te vervelen. In het Amstelveens Poppentheater zijn volop avonturen te beleven met de voorstellingen Museum op z’n kop, Mis Poes! en Een thuis voor Muis.

Op zondag 11 oktober 14:30 uur: Museum op z’n Kop (4+) door Studio Dondersteen. Meneer B. mag de wacht houden in het Museum van de Vergeten Tijd. Dat is het begin van een hilarisch avontuur vol met onverwachte wendingen, waarbij zowel historische feiten als persoonlijke herinneringen van Meneer B. door elkaar heen lopen.

Op maandag 12 en dinsdag 13 oktober om 14:30 uur: Mis Poes! (3+) door de Jong Beeldmakerij. Mies is een lapjeskat. Ze heeft de mooiste lapjes van de straat, maar op een ochtend wordt ze wakker en is haar mooie lapjesvacht verdwenen! De voorstelling Mis Poes! is een kleurrijke voorstelling met aansprekende stangpoppen en pop-upboeken die de kijkers nieuwsgierig maken naar meer.

Op woensdag 14 oktober om 10:30 uur: Een thuis voor Muis (3+) door Koos Wieman. Waar hoort hij thuis? Ondergronds in het hol bij Mol? In de lucht bij de vogels? Of woont hij tussen de vissen onder water? Volgt hij de vuursalamander? Muis gaat samen met zijn nieuwe vrienden op zoek naar een woning, waar hij na alle spannende avonturen thuis kan komen.

De toegangskaartjes zijn € 9,00 per kaartje. De voorstellingen zijn alleen te bezoeken na reservering. Reserveren kan via: www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl;Telefonisch 0206450439