Kindervoorstellingen in het Amstelveens Poppentheater tijdens de herfstvakantie

AMSTELVEEN – Het Amstelveense Poppentheater brengt tijdens de herfstvakantie nog drie kindervoorstellingen.

  • Op vrijdagmiddag 16 oktober is de voorstelling Mees in de bosjes (4+) te zien. De kindervoorstelling wordt gespeeld door Merel van der Laake. Ze speelt Mees de natuurgids die met veel enthousiasme de kinderen meeneemt in een wereld van de huis-tuin-en-keuken-vogel en de kinderen laat ervaren hoe het is om een roodborst, spreeuw, kauw of koolmees te zijn. Ze vertelt, zingt en speelt de vogels. De ene keer is ze de bonte specht, die maar geen koppijn krijgt van al het hakken in de boom; de andere keer vertelt ze over Ingbert de IJsvogel, die niet snapt waarom hij ijsvogel heet, terwijl hij helemaal niet van ijs houdt. Leerzaam en gezellig in één. Als kers op de taart kunnen de kinderen na de voorstelling in de foyer een vogelhuisje versieren en mee naar huis nemen.
  • Op zondagmiddag 18 oktober is de voorstelling PAK’M (3+) te zien. De kindervoorstelling wordt gespeeld door Bonte Hond waar de drie presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht en vooral de microfoon. Het decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en poppenkastspel. Deze succesvoorstelling is hilarisch voor jong en oud.
  • Op donderdagmiddag 15 oktober speelt de Mijn kleine zeemeermin  (4+). Deze voorstelling wordt gespeeld door Eva van de Bosch  en Eva Marijn en is helaas uitverkocht.

De toegangskaartjes zijn € 9,00 per kaartje. De voorstellingen zijn alleen te bezoeken na reservering. Dit kan via onderstaande gegevens.
Website: 
www.amstelveenspoppentheater.nl
Mail: info@amstelveenspoppentheater.nl
Telefonisch: 020 6450439